Vi köper ditt guld i Göteborg

Välkommen till oss på Myntkompaniet i Göteborg, vårt kontor ligger på Prinsgatan 12, 3 tr. Till oss kan du sälja ditt guld på vårt kontor eller så kan du kontakta oss online så skickar vi en Guldförsändelse® hem till dig. När värderingen är klar och du accepterat vårt bud betalar vi dig direkt till ditt bankkonto. Du kan också kontakta oss för en kostnadsfri värdering! Vi köper allt från guld, silver, mynt och frimärken.

Så mycket mer än bara guld

Hos oss på Myntkompaniet i Göteborg blir dina värdesaker rättvist bedömda av våra experter. För att säkerställa att du får bästa pris kan vi erbjuda att dina objekt auktioneras ut, om föremålet är värderat till ett högre pris än guldet i sig.

Vad är en Guldförsändelse®?

Om du vill sälja ditt guld till oss online så kommer du få hem en Guldförsändelse® av oss. Det innebär att vi skickar dig ett brev som du med säkerhet kan skicka dina värdesaker till oss med. Försändelsen är försäkrad upp till ett värde av 500.000 kr, viktigt är att du sparar kvittot från posten.

Vi köper samlarmynt, frimärken och ädelmetaller

Vi köper allt från samlarmynt, frimärken och ädelmetaller till smycken i guld och silver. Myntkompaniet i Göteborg tillhör idag AB Philea, Sveriges största auktionshus för numismatik och filateli. Om vi anser att värdet för dina objekt har ett högre auktionsvärde kan vi erbjuda att objektet auktioneras ut istället. Se auktioner online här.


Inga dolda avgifter

Det spelar ingen roll om du väljer att sälja ditt guld, silver, mynt eller frimärken till oss. Vi tar inte ut några dolda avgifter för vår service. 


Varmt välkommen till Myntkompaniet i Göteborg.

Kontakta oss

Myntkompaniet i Göteborg

Prinsgatan 12, 3 tr

413 05, Göteborg

031-13 51 05

Läs mer om oss Kontakta oss idag

Beräkna ett pris online

Du kan använda vår tabell för att beräkna hur mycket du kan få för dina värdesaker.

Till tabellen

Så här säljer du ditt guld

Du kan sälja ditt guld till oss online, genom att följa stegen nedan eller besöka vårt kontor i Göteborg.

1.

Du kontaktar oss via formuläret dom du hittar här på hemsidan. Fyll i alla uppgifter ordentligt, allt kommer gå mycket snabbare om det blir rätt från början.

2.

Efter att vi kontaktat dig så kommer det en Guldförsändelse® med posten. Fyll i alla papper, skriv under dokumentet och skicka ditt guld till oss.

3.

Våra experter gör en kvalificerad värdering av dina objekt. Om något föremål bedöms mer värt än guldvärdet, kan vi föreslå försäljning via auktion.

4.

Vi återkommer med en offert på din försändelse, när du godkänt den sätts dina pengar in direkt på det konto du angett.